Po setmění - Bagshawe, Tilly (Klokan, 2012)
Manželé Grace a Lenny patří k newyorské smetánce. Lenny se díky tvrdé práci vypracoval na miliardáře a majitele úspěšného fondu Quorum. Když jednoho dne zmizí, rozpoutá to učiněnou smršť. Pryč je nejen on, ale chybí také miliardy dolarů z fondu. FBI ho podezírá ze zpronevěry. Záhy moře vyplaví Lennyho tělo a hlavní podezření padne na jeho ženu Grace. K tomu, aby dokázala, že je nevinná, jí nestačí pouhý útěk z vězení.