Velká kniha her pro psy - Sondermann, Christina (Práh, 2011)
Praktický rádce pro majitele psů, kteří se chtějí svému miláčkovi více věnovat. Vhodné pro děti i dospělé, laiky i kynology, fyzicky zdatné pejskaře i milovníky domácí pohody. Jasné a srozumitelné návody na hry doma a venku