Fiorella a hřbitov upírů - Vondruška, Vlastimil (Moba, 2012)
Fiorella je nejen dcerou alchymisty císaře Rudolfa II., ale v převleku za chlapce je i jeho učedníkem. Už rok žije v Praze a se svými kamarády Martinem a Lukášem několikrát prokázala mimořádný důvtip, když rozluštila záhady, na které rozum dospělých nestačil.