Tajemství sedmi ještěrek - Černucká, Veronika (Krimi, 2012)
Tara stojí ve své kariéře soukromého detektiva před prvním případem a hned jde o několikanásobnou vraždu. Dům U Sedmi ještěrek patří staré paní Florianové, jež v něm vládne železnou rukou...