Smutný medvídek - Lamb, John J. (Krimi, 2012)
Vysloužilý policejní důstojník ze San Franciska Brad Lyon se usadil se svojí ženou Ashleigh v horách ve Virginii, aby zde vedli poklidný život a věnovali se své největší zálibě - sbírání a výrobě plyšových medvídků. Ale i v jejich zapomenutém městečku se toho děje až až... V době, kdy se v Shenandoah Valley koná velkolepá přehlídka těchto plyšových hraček, místní obyvatelé objeví tělo plovoucí v řece Shenandoah. Síla zvyku je síla zvyku, a proto se Brad pustí do vyšetřování a hledání viníka této tragédie. Zjistí, že mohlo existovat spojení mezi nebožtíkem a "Smutným medvídkem", který byl vyroben jako připomenutí potopení Titanicu - jeho hodnota je neuvěřitelných 150 000 dolarů. Místní představitelé by však raději upřednostnili, kdyby si Brad nechal svá zjištění pro sebe...