Příběh Biafry - Forsyth, Frederick (Knižní klub, 2012)
Reportážní příběh z válečného konfliktu v africké Biafře – nigerijské provincii, na jejímž území se nacházejí bohaté zásoby ropy a která se na sklonku šedesátých let minulého století pokusila získat nezávislost.