Hřích andělů - Link, Charlotte (Fontána, 2012)
Janet Beerbaumová by pro své syny udělala úplně všechno. Kvůli dvojčatům Maxmiliánovi a Mariovi se před lety dokonce vzdala své velké lásky. Ale jednoho dne neočekávaná katastrofa otřese životem všech členů rodiny a Janet si musí přiznat, že ji ještě pořád pronásledují stíny minulosti... Rafinovaný psychologický thriller.