Zahráváš si s ohněm - Roberts, Nora (Klokan, 2012)
Rowan pracuje v elitní požární jednotce. Působí sice jako křehká blondýnka, ale opak je pravdou. Od jedné akce, při níž zahynul její kolega, týrají Rowan ošklivé výčitky. To, co ji drží nad vodou, jsou práce a spolehlivý parťák Gulliver...