Večeře v horách - Brown, Sandra (Ikar, 2012)
Jedenatřicetiletá vdova Alicia Russellová si vyjede se svými dvěma syny do srubu u jezera na týdenní prázdniny. Čeká ji tam osudné setkání s Piercem Reynoldsem, mužem, který navždy změní její život. Oba se právě nacházejí v mezní životní situaci, kdy si musejí jasně stanovit, co je pro ně prioritní. Do složitého rozhodování zasáhne blesk vzájemné přitažlivosti. Jejich sblížení by uvítali Aliciini synové i Pierceova dcera. Bohužel Alicia netuší, jaká závažná okolnost brání rozvedenému Pierceovi, aby s ní navázal trvalý vztah, přestože ji zřejmě opravdu miluje…