Hlubší než hrob - Hoag, Tami (Knižní klub, 2012)
Kalifornie, 1985. Čtyři školáci náhodně objeví v parku napůl pohřbenou mrtvolu mladé ženy se zalepenýma očima a ústy. K případu je povolán Vince Leone, agent FBI a odborník na tzv. profilování vraha. Obětí přibývá, roste i zájem médií, do pátrání se zaplétá také učitelka Anne Navarrová. Na povrch postupně vyplouvají místní dávná tajemství, bolestná, děsivá traumata však zůstávají skryta a zamlčena až do poslední chvíle