Pitevna ztracených snů - Dubanský, Vladimír (V. Dubanský 2010, 2010)
Kniha o lásce a snech, které chrání lidi před stresem a někdy jim dokáží zachránit i život.Na základě desítek skutečných příběhů sexuálních delikventů a vrahů vypráví o jejich zločinech, které ve svých důsledcích vedly k rozvoji dokonalejších kriminalistických metod, pomocí nichž byli nakonec usvědčeni.