Deník malého poseroutky. Ponorková nemoc - Kinney, Jeff (CooBoo, 2012)
Greg Heffley má fakt problém. Školní majetek byl poškozen a on je hlavním podezřelým. Ale nejšílenější na tom je, že je nevinný. Nebo aspoň skoro. Dopadení se blíží, ale pak znenadání udeří sněhová bouře a celá rodina Heffleyů je uvězněna v domě. Greg ví, že hned jak sníh roztaje, bude muset čelit nepříjemnostem. Může ale být horší trest, než uvíznout na celé svátky bez cesty ven se svou rodinou?