Zabijáci ; překladatel Kristina Václavů - Adler-Olsen, Jussi (Host, 2012)
Před dvaceti lety byla v Rovigu nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního soukromého internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí... Druhý díl kriminální série Oddělení Q.